Nieuwsberichten Kon. Sporting Wijchmaal

Activiteiten overzicht Sporting Wijchmaal

Beste lid,
Beste vrijwilliger,
Beste ouder,

We naderen het einde van het seizoen, maar dat wil niet zeggen dat we bij Sporting Wijchmaal het rustiger aan gaan doen. Integendeel.
Onze allereerste vriendjesdag was vorig jaar een voltreffer. Voor de nieuwe editie op 24 april willen we natuurlijk even goed doen.
Naar goede traditie organiseren we op 1 mei ook ons jeugdtornooi. We stevenen af op een recordaantal inschrijvingen.
Vorig jaar namen we als Teutenhuis ook deel aan de Teutenroute. Een groot succes dat we dit jaar tijdens de 20e editie op zondag 19 mei weer willen herhalen.
We komen ook met iets nieuws dit jaar. Op 30 april organiseren we een avond-voetbaltornooi voor ploegjes 5vs5. Hier mikken we op ‘volwassen’ deelnemers in de categorie ‘plezier en vertier gaan boven gevier’
Samen met de voorbereidingen naar volgend seizoen staat er de jeugd- en seniorenwerking dus een druk programma te wachten. En daarbij is dus alle hulp welkom! Steek je graag een handje toe, spreek ons dan zeker aan.
Je kan ook je naam invullen op een van de lijsten in de kantine, een mailtje naar sturen naar info@sportingwijchmaal.be, een berichtje via facebook of whatsapp naar Sporting Wijchmaal op +3211632984

Met sportieve groeten,
Het SPW-events-team

Scroll Up